Приказани сви од укупно 5 резултата

Деспотова – ликер од вишње са медом

2.200 рсд

Савршен избор за сваку прилику!

Наш ликер од вишње са медом је универзални напитак који се може уживати у сваком тренутку и за различите прилике. Било да га послужујете гостима на посебним прославама, опуштате се после напорног дана или га користите као освежење током летњих месеци, овај ликер ће испунити ваша очекивања.

Деспотова – ликер од шљива са медом и орахом

2.200 рсд

Уживајте у Сласној Хармонији – Ликер од Шљиве с Медом и Орахом!

Имамо задовољство представити вам нашу најновију креацију – Ликер од Шљиве с Медом и Орахом! Овај префињени ликер спој је традиционалних састојака који ће одушевити ваша чула и пружити вам јединствено искуство уживања

Деспотова Виљамовка

2.200 рсд

Премиум квалитет: Квалитет је наша највиша вредност. Наша ракија од виљамовке крушке настаје пажљивом селекцијом најсочнијих и најквалитетнијих виљамовки. Кроз традиционалан процес дестилације, очувамо богате ароме и извлачимо есенцију саме крушке, резултирајући изузетно квалитетном и хармоничном ракијом.

Деспотова Лозовача

2.200 рсд

Након пажљиве бербе, грожђе се пажљиво селектује и даље обрађује по традиционалној методи како бисмо издвојили есенцију његовог укуса и ароме.

Наша ракија од грожђа савршено се уклапа у различите прилике. Било да је пијете самостално, као аперитив или дигестив, или је користите за припрему креативних коктела

Деспотова Лубеница

5.400 рсд

Наша ракија од лубенице производи се од пажљиво одабране свеже лубенице, уз примену традиционалних техника дестилације. Сваки корак у процесу производње обавља се са љубављу и посвећеношћу како бисмо вам пружили врхунски квалитет и аутентичан укус.