Приказани сви од укупно 6 резултата

Деспотова Дуња

2.600 рсд

Упознајте савршену хармонију природе и традиције – наша ракија од дуње. Ова префињена и аутентична ракија доноси јединствено искуство за ваше чуло укуса. Сваки гутљај ове божанствене течности открива богату традицију дестилације и неодољиву сласт дуње.

 

Деспотова Кајсија

2.600 рсд

Представљамо вам нашу изванредну ракију од кајсије, створену с пажњом и страшћу како бисмо вам донели врхунски укус и задовољство.

Наша ракија од кајсије је резултат традиционалне методе дестилације која се преносила с генерације на генерацију
Након дестилације, добијамо блистав, кристално чист дестилат који носи јединствени карактер кајсије.

 

Деспотова Мастика

2.200 рсд

„Откријте неодољиву арому и традицију Медитерана са нашом ракијом од мастике!

Узбуђење и богатство Медитерана упаковано у сваки гутљај, наша ракија од мастике је неодољив избор за све љубитеље квалитетних алкохолних пића. Са пажљиво одабраним састојцима и традиционалном производњом, стварамо аутентичну ракију која ће вас освојити својим карактеристичним укусом и мирисом.“

Деспотова Ракија од Шљива – лимитирана серија 2004

14.000 рсд

Драги љубитељи финих пића,

Са задовољством вам представљамо јединствену ракију од шљива, која ће задовољити и најистанчаније укусе. Наша ракија је произведена још давне 2004. године и представља праву посластицу за љубитеље врхунских алкохолних пића.

.

Деспотова Шљива

2.000 рсд

Уживајте у заносном окусу природне ракије од шљиве – Искористите чаролију традиције

Наша ракија од шљиве производи се од најсочнијих плодова шљиве, које се брижљиво беру и пажљиво обрађују како би се сачувала њихова природна слаткоћа и арома. Све фазе производње одвијају се уз строге стандарде квалитета и надзор.Наша ракија од шљиве је не само пиће, већ и деликатесна уметност.