ПОЛИТИКА ЗАШТИТЕ ПРИВАТНОСТИ

 

Поштовани клијенти,

Да бисмо успешно обрадили Вашу поруџбину потребни су нам Ваше име и презиме, адреса и место за испоруку, е-маил и број Вашег мобилног телефона. Уз помоћ тих података бићемо у могућности да Вам испоручимо жељену робу, као и да Вас обавестимо о тренутном статусу Ваше поруџбине.

У том смислу, од Вас тражимо само основне податке који су нам неопходни за спровођење „онлине“ продаје, односно податке који ће нам омогућити да Вас, у складу са добрим пословним обичајима, информишемо о свему што може допринети побољшању наше услуге а самим тим и повећању Вашег задовољства нашом понудом и условима куповине.

Сви подаци прикупљени кроз „онлине“ продају, укључујући и податке о производима које наши клијенти претражују и купују, односно о страницама које посећују, биће пажљиво анализирани и обрађени, а исти ће бити искоришћени за побољшање наше понуде као и изгледа наших страница, све у циљу омогућавања једноставније, сигурније, брже и удобније куповине.

Ваши лични подаци се строго чувају и доступни су само запосленима којима су нужни за обављање посла, па се овим обавезујемо да прикупљене податке нећемо користити у било које друге сврхе, нити ћемо исте учинити доступним било којем трећем лицу. Сви запослени су свесни значаја чувања тајности података и одговорни за поштовање ове Политике заштите приватности.

Коришћење наших сервиса подразумева Вашу сагласност са наведеним условима коришћења. Све промене услова постају важеће тек након објављивања на овој страни и слања е-маил обавештења свим регистрованим члановима.