Приказани сви од укупно 11 резултата

Деспотова – ликер од вишње са медом

2.200 рсд

Савршен избор за сваку прилику!

Наш ликер од вишње са медом је универзални напитак који се може уживати у сваком тренутку и за различите прилике. Било да га послужујете гостима на посебним прославама, опуштате се после напорног дана или га користите као освежење током летњих месеци, овај ликер ће испунити ваша очекивања.

Деспотова – ликер од шљива са медом и орахом

2.200 рсд

Уживајте у Сласној Хармонији – Ликер од Шљиве с Медом и Орахом!

Имамо задовољство представити вам нашу најновију креацију – Ликер од Шљиве с Медом и Орахом! Овај префињени ликер спој је традиционалних састојака који ће одушевити ваша чула и пружити вам јединствено искуство уживања

Деспотова Виљамовка

2.200 рсд

Премиум квалитет: Квалитет је наша највиша вредност. Наша ракија од виљамовке крушке настаје пажљивом селекцијом најсочнијих и најквалитетнијих виљамовки. Кроз традиционалан процес дестилације, очувамо богате ароме и извлачимо есенцију саме крушке, резултирајући изузетно квалитетном и хармоничном ракијом.

Деспотова Дуња

2.600 рсд

Упознајте савршену хармонију природе и традиције – наша ракија од дуње. Ова префињена и аутентична ракија доноси јединствено искуство за ваше чуло укуса. Сваки гутљај ове божанствене течности открива богату традицију дестилације и неодољиву сласт дуње.

 

Деспотова Кајсија

2.600 рсд

Представљамо вам нашу изванредну ракију од кајсије, створену с пажњом и страшћу како бисмо вам донели врхунски укус и задовољство.

Наша ракија од кајсије је резултат традиционалне методе дестилације која се преносила с генерације на генерацију
Након дестилације, добијамо блистав, кристално чист дестилат који носи јединствени карактер кајсије.

 

Деспотова Лозовача

2.200 рсд

Након пажљиве бербе, грожђе се пажљиво селектује и даље обрађује по традиционалној методи како бисмо издвојили есенцију његовог укуса и ароме.

Наша ракија од грожђа савршено се уклапа у различите прилике. Било да је пијете самостално, као аперитив или дигестив, или је користите за припрему креативних коктела

Деспотова Лубеница

5.400 рсд

Наша ракија од лубенице производи се од пажљиво одабране свеже лубенице, уз примену традиционалних техника дестилације. Сваки корак у процесу производње обавља се са љубављу и посвећеношћу како бисмо вам пружили врхунски квалитет и аутентичан укус.

Деспотова Мастика

2.200 рсд

„Откријте неодољиву арому и традицију Медитерана са нашом ракијом од мастике!

Узбуђење и богатство Медитерана упаковано у сваки гутљај, наша ракија од мастике је неодољив избор за све љубитеље квалитетних алкохолних пића. Са пажљиво одабраним састојцима и традиционалном производњом, стварамо аутентичну ракију која ће вас освојити својим карактеристичним укусом и мирисом.“

Деспотова Ракија од Шљива – лимитирана серија 2004

14.000 рсд

Драги љубитељи финих пића,

Са задовољством вам представљамо јединствену ракију од шљива, која ће задовољити и најистанчаније укусе. Наша ракија је произведена још давне 2004. године и представља праву посластицу за љубитеље врхунских алкохолних пића.

.

Деспотова Шљива

2.000 рсд

Уживајте у заносном окусу природне ракије од шљиве – Искористите чаролију традиције

Наша ракија од шљиве производи се од најсочнијих плодова шљиве, које се брижљиво беру и пажљиво обрађују како би се сачувала њихова природна слаткоћа и арома. Све фазе производње одвијају се уз строге стандарде квалитета и надзор.Наша ракија од шљиве је не само пиће, већ и деликатесна уметност.